Sunday, March 16, 2008


Tatil hazırlığı kimileri için günler öncesinden başlar. Özellikle kadınlar,hangi kıyafetleri giyeceği konusunda erkeklerden daha titiz, daha dikkatlidir. Akşam yemeklerinde, yemekten sonra barda, şıklığını göstermek ister kadınlar.Bu bir oyun,bir yarıştır. Bu yüzden yeterli katılım olmalıdır.
Yani kadınların ; kendini kıyaslayıp , rekabet edeceği, hatta zevkini beğenip daha sonra kendine örnek alacağı sayıda rakip gereklidir. Eğer siz oteldeki bütün eğlenceyi 4 veya 5 eşit parçaya (canlı müzik, barlar ) bölerseniz, rekabet koşulları için gerekli yeter kadın sayısı oluşmaz . Bu yüzden bir tane main bar olmak zorundadır . Erkeklerin için birşey gerekmez . Kadın nerede ise erkek orada olacaktır zaten.
Özellikle tatil konusunda karar mercii kadındır.Bu sebeble kadınların beğenisi ile ilgili bazı ayrıntılara dikkat etmek lazım.
Örnek: Restaurant ve bar tuvaletlerin ışıkları , aynaları nasıl , ya kullanılan sprey ?
(Aynı şey bayan personel tuvaletleri içinde geçerli)
.....
Not: Odalarda ve tuvaletlerde kullanılan sprey konusu çok önemli, 100-200 dolarlık parfümünü sıkıp çıkan misafirin, ruh halini değiştirecek ağırlıkta ve miktarda sprey kullanan oteller var maalesef.

No comments: